La CV-60 es va emportar una nova vida, la del jove de Montaverner, Javi Monllor, un jove molt volgut i que estava present en molts dels clubs esportius i grups culturals. L'acomiadament ha sigut aquest mateix matí a les 12:00 a la parròquia de Sant Joan i Sant Jaume, una parròquia on ha acudit gran part del municipi. Les mostres de dolor a la localitat de Montaverner s'han succeït des que passara la desgràcia, una localitat que sens dubte va a enyorar-lo per sempre, com ens deia ahir l’alcalde del municipi, Jorge Boluda i que pots escoltar ací baix.

Entrevista a Jorge Boluda, Javi Monllor era molt volgut a Montaverner

La mort del jove Javier ha tornat a posar en primera plana, com sempre que passa una desgràcia, la necessitat d'accelerar el desdoblament de la CV-60. Una de les persones més crítiques amb aquesta situació de la cv-60 respecte al desdoblament de la carretera és el regidor d’Ontinyent i diputat comarcal de La Vall d’Albaida Joan Sanchis.

Ahir va passar per Ràdio Ontinyent també primer per enviar un condol tant a Montaverner com al propi Partit Popular, recordava que és un punt negre i respecte a si hi hauria que intensificar la vigilància en eixe tram deia que qualsevol mesura és correcta, però recordava que el que deuria fer-se és ja eixe desdoblament que porta més de 20 anys aprovat, però que la Generalitat no ha fet encara, a pesar que el Ministeri de Foment ja es va encarregar de la seua part fa molts anys. Mostrava també la seua indignació perquè vaja a fer-se abans el tram de La Safor. Pots escoltar-ho ací baix.

Entrevista a Joan Sanchis, demana que garanteixin la seguretat dels que transitem per la CV-60

Des del Gabinet de la Conselleria ens van respondre el següent: continuem treballant en el projecte, tenim el projecte bàsic realitzat i la Declaraciço d’Impacte Ambiental. De fet aquest tram, el de Olleria Terrateig, està més avançat que el de la Safor. Com sabeu és una prioritat per a la consellera i tenim els mateixos terminis fixats que ja et vaig comentar, licitar entre finals d'any i principis de 2023 la redacció del projecte d'obra. En aquest temps s'ha fet el projecte bàsic i la DIA, tots aquests tràmit són sempre necessaris per a aquesta mena d'infraestructures. Quan tinguem el projecte redactat, el següent pas és licitar l'obra.