Un nou i interessant cap de setmana futboler ha acabat, i és temps de repassar el més interessant que ens ha deixat així com tots els marcadors que ha hagut.

El partit estrella del cap de setmana era el de la Tercera Divisió. El segon classificat, Atzeneta UE, rebia al líder i clar candidat a l'ascens Orihuela CF en un duel molt interessant on finalment no es va moure el marcador, pel que les posicions queden igual, amb els oriolans un punt per davant dels valldalbaidins.

A la Regional Preferent destacava un encontre per sobre de la resta, el de L'Olleria CF, que visitava un complicat camp del sempre candidat Tavernes de la Valldigna, on els de José Jaime Alemany van aconseguir guanyar per 2-3 en un encontre que se'ls posava de cara amb el 0-3 al descans, i se'ls complicava després de quedar-se amb 10 homes i rebre dos gols.

També interessants els altres dos duels. Un derbi de La Vall d'Albaida on la UD SIA Benigànim va crear les millors ocasions, però que finalment el CD Ontinyent va resistir per repartir-se els punts amb el 0-0 inicial. L'Ontinyent 1931 continua intractable i va aconseguir guanyar per 4-0 a un Cullera que no va ser rival en cap moment, des de l'inici es va decidir un encontre que deixa als de Roberto Bas més líders encara després d'aconseguir 28 dels 30 punts que s'han disputat fins el moment.

Vos deixem ací els resultats i golejadors també de la resta de partits de futbol amateur masculí amb protagonisme de La Vall d'Albaida:

Atzeneta UE 0–0 Orihuela CF

UD SIA Benigànim 0–0 CD Ontinyent

Tavernes 2–3 L’Olleria (Francesc, Emilio Gil i Alejandro González)

Ontinyent 1931 4–0 Cullera (Casti x2, Paco Sáez i Alexandru)

Ontinyent 1931 ‘B’ 4–2 Racing Rafelcofer (Pablo Orquin, Ricard Félix, Timo i Edwin Sanjuan)

Benigànim CF 1–0 UD Montaverner (Kevin Llarió)

Navarrés 3–4 Aielo CF (Joab Salido x2, Alberto Egea i Carlos Belda)

CD Albaidense 5–3 L’Olleria ‘B’ (Vicente Navarro, Carrasco, Alberto Vidal, Óscar Micó i Enrique Juan / Ángel Mompó, Martín Nebot i Carlos Albiñana)

Font de la Figuera 0–2 Llutxent (Catalin Badica i Rubén Bas)

Agullent 4-3 Atlètic Muro (Raúl Ferrero, Juan Hermoso x2, Josep Bernabeu

CD Bocairent 2–2 Beniarrés (Javier Romero, Pablo Pérez)