La localitat de Carrícola és la segona més xicoteta de tota La Vall d’Albaida. Amb tan sols 93 habitants censats, la població sols supera en nombre de veïns a Sempere.

Doncs bé, amb tan sols 93 habitants, el poble ha aconseguit tindre una campiona d’Espanya. La jove Lucía Sempere, de tan sols 18 anys s'ha proclamat campiona d'Espanya d’escalada en la modalitat de Bloc, en la competició celebrada el passat cap de setmana a Càceres.

Lucia es va imposar en una dura final que es va celebrar en l'exterior, en la plaça de la localitat, i que va permetre la presència de nombrós públic. La de Carrícola va quedar primera en la categoria absoluta a pesar de la seua curta edat en una prova amb pocs encadenes i en la qual només sis escaladores podien passar a la ronda definitiva.

A més la jove valldalbaidina ho va fer amb suspens i amb remuntada inclosa, ja que després de fallar en els dos primers dels 4 blocs dels que comptava la final, Sempere va aconseguir superar els dos últims, proclamant-se així campiona d’Espanya, ja que la resta de participants sols van poder superar 1 o ningun bloc.

Una fita històrica per a un dels 24 únics pobles amb menys de 100 habitants de tota la Comunitat Valenciana i que pot gaudir ara d’una campiona d’Espanya i a més medallista de bronze en la copa d’Espanya. Històrica fita de Lucía Sempere.