El PSPV-PSOE ha presentat una Proposició No de Llei (PNL) en Les Corts amb la qual proposa declarar 2023 com a “Any Nino Bravo” en la Comunitat Valenciana amb motiu dels cinquanta anys de la defunció del cantautor. La iniciativa insta la posada en marxa d'un calendari d'actes, celebracions i produccions culturals commemoratives amb una especial incidència en la seua localitat natal, Aielo de Malferit, el consistori de la qual ha declarat ja unànimement el “Any Nino Bravo”.

La portaveu de Cultura del PSPV-PSOE en Les Corts, Trini Castelló, ha recordat que “Bravo va ser un dels artistes valencians amb major projecció de la història i una de les veus més distingides del segle XX”. “Encara hui continua ressorgint la seua veu i ressonant les seues cançons, que ens traslladen un missatge universal: el de la música en clau valenciana”, ha explicat Castelló.

“Nino Bravo va ser un autèntic mite que ha traspassat la frontera del temps i la geografia valenciana”, ha insistit la portaveu de Cultura del PSPV-PSOE en Les Corts. “L'objectiu d'aquesta iniciativa no és un altre que impulsar accions culturals per a homenatjar i reivindicar la seua figura i, amb tot això, exportar la cultura valenciana a través d'un mitjà tan destacat com és la música feta en la nostra terra”, ha conclòs Trini Castelló.