La Guàrdia Civil ha detingut en Casas Ibáñez, província d’Albacete, a un home com a presumpte responsable de dos delictes de robatori amb força en habitatges amb habitants en la localitat de Benigànim, que a més estava reclamat per diversos països europeus.

Els robatoris es van produir el mes de juliol passat i l'autor dels mateixos va aconseguir sostraure nombrosos efectes de valor, entre els quals es trobaven joies i fins i tot un vehicle, per un valor aproximat de 10.000 euros, informa la Guàrdia Civil.

Els agents van iniciar l'operació "Col·legues IV" i fruit de les investigacions van aconseguir identificar al presumpte autor dels fets, un home de 22 anys i de nacionalitat espanyola.

Van esbrinar també, en col·laboració amb les autoritats policials d'Hongria i Romania, que havia fugit de diferents països europeus per delictes de diversa índole.

A la fi del mes de setembre els agents van aconseguir la detenció del sospitós en el seu domicili, en Casas Ibáñez (Albacete).

La investigació ha sigut duta a terme pels agents de la Guàrdia Civil de Benigànim i les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 4 d'Ontinyent