"La Saga ‘Revolution’ I: La Insurrecció" és una novel·la de ficció distòpica escrita en primera persona i dividida en vint-i-cinc capítols. Està ambientada en un país fictici anomenat Sapagna, on un govern autoritari governa de manera corrupta beneficiant als ciutadans de la classe alta, la majoria dels quals viu en la capital, Mentrish. Les classes baixes, no obstant això, viuen en els diferents comtats de Sapagna, i el seu principal objectiu és proporcionar als ciutadans de Mentrish tots els béns que aquests necessiten. A canvi del seu treball, els habitants dels sis comtats (Whiteland, Seashoreland, Windland, Scentland, Mercyland i Rockland) tenen dret a quedar-se amb un petit percentatge de la producció.

Imagine que no vos sona la Saga Revolution. Doncs bé, no vos sona encara, ja que el seu autor l’ontinyentí George Nougat està prop de publicar la primera de les 4 novel·les de les quals comptarà. Va passar ahir pels nostres estudis.

//