El passat dijous informàvem que el Partit Popular de la Comunitat Valenciana havia escollit Ontinyent per donar inici al seu curs polític 2021/22, i poc a poc van sabent-se més detalls del que serà aquesta jornada a la capital de La Vall d’Albaida.

El president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, presidirà el divendres el sopar d'inici de curs polític del PPCV acompanyat per la portaveu del PP en el Congrés dels Diputats, Cuca Gamarra.

El sopar, que com ja hem dit tindrà lloc a Ontinyent, “és l'inici d'un curs polític que des del PPCV afrontem amb il·lusió i amb un marcat caràcter propositiu, amb la vista posada en la reforma fiscal que necessiten els valencians”, ha indicat Mazón. Junt a aquesta proposta, el PPCV continuarà defensant “els senyals d'identitat valencianes i reivindicant al Govern de Pedro Sánchez una millora del sistema de finançament”, finalitza.

//

La Portaveu del Partit Popular d’Ontinyent explica que “és motiu d’orgull i satisfacció que elegisquen una ciutat com la nostra per donar inici al curs polític”, però també reconeix que “a banda de l’alegria també un poc de ‘susto’ per la gran responsabilitat que tenim, ja que vindrà molta gent”, però finalitza matisant que “el que més ens dona és la satisfacció per l’impuls que representa per a la nostra ciutat”.