El mes d’agost ha acabat i el curs està prop de tornar a començar. La setmana que ve es reprenen les classes, però no és l’únic curs que es reprèn prompte.

El curs polític s’inaugura també aquest mes de setembre, un novè mes de l’any que servirà per escoltar les primeres declaracions, les promeses i els objectius d’un any que es preveu de recuperació de la normalitat, o de descobriment de la nova normalitat.

El Secretari General del Partit Popular va estar a València amb el Secretari General del PPCV, on entre altres coses van confirmar que La Vall d’Albaida, i concretament Ontinyent, ha sigut escollida com la ciutat on els populars valencians inauguren el pròxim dia 10 de setembre el curs polític.

Una cita que seguirem a Ràdio Ontinyent per seguir amb deteniment l’agenda 2021/22 dels populars, que si inicien el seu viatge a Ontinyent, imaginem que estarà relacionada amb la comarca de La Vall d’Albaida.