El Partit Popular de la Comunitat Valenciana inaugura aquesta mateixa nit el curs polític 2021/22, però el seu president, Carlos Mazón, ja ha deixat clares les seues intencions a l’entrevista realitzada a Ràdio Ontinyent.

El president popular començava valorant l’elecció d’Ontinyent per a aquesta posada en marxa del curs i la seua resposta era clara “per què no?”, referint-se al fet que “nosaltres apostem per recuperar el poder industrial de la Comunitat Valenciana i Ontinyent i La Vall d’Albaida son referents”.

El moment clau de l’entrevista va arribar al parlar de les infraestructures, ja que explica “el nostre compromís amb les infraestructures seran prioritàries”, i matisa que “sé que hi ha un compromís verbal, per exemple. Amb la CV-60, però va a complir-se el setè any al front del tripartit i no hi ha cap avanç”. Considera Mazón que “l’interior industrial de la Comunitat Valenciana compta amb un retràs molt important i en aquest moment es necessiten dos coses; bones infraestructures, com les que s’han anat retallant a La Vall d’Albaida, i una millora fiscal.

//

Respecte a la candidatura de Mercedes Pastor a les pròximes eleccions municipals explica el president que “això son coses que decidiran els òrgans del partit”, però matisava que “Mercedes està fent una tasca fantàstica, fantàstica”, ja que explica “estar en la oposició significa rebatre el que fa mal el govern municipal, però també aportar idees, i pense que les idees son molt bones”

Aquesta nit, el president ho explicarà als assistents al sopar d'inici de curs, que tindrà lloc a La Clariana i les entrades del qual es van esgotar de seguida.