Ja fa més de 3 mesos que l’Atzeneta UE va perdre la categoria en l’última temporada de la història de la Segona Divisió ‘B’, rebatejada entre polèmiques en dos categories, Primera RFEF i Segona RFEF. La antiga Segona ‘B’ va desaparèixer i l’Atzeneta UE va caure a Tercera Divisió després d’una atípica temporada amb dos fases, on sols 1 punt va separar als ‘taronja’ de la permanència en la primera.

Després d’una temporada atípica, mental i físicament destructora, el tècnic del conjunt de El Regit, David Albelda, no va continuar al nou projecte en tercera, un projecte que prompte va trobar inquilí, el també ex-futbolista professional de Benimodo, Abel Buades.

Buades serà l’encarregat de buscar l’ascens a la Segona RFEF, a pesar que reconeix als micròfons de Ràdio Ontinyent que “no tenim cap tipus de pressió”, ja que explica que “en el moment en que l’Atzeneta UE et crida, sabent els dirigents i els sponsors que hi ha, ja saps al que vens”, matisava el de Benimodo que “tractarem de classificar-nos entre els cinc primers que donen accés a ascens directe o ‘play-off’” i finalitzava afirmant que “és un repte bonic que a qualsevol li agradaria”.

Benvolgut problema per a Abel Buades

El nou tècnic del conjunt ‘taronja’ valora la pretemporada com a “molt productiva i positiva” i confessa que “m’ha sorprès la professionalitat dels futbolistes, no el nivell perquè ja el coneixia, però sí la seua forma de treballar”.

Buades explicava al Ser Deportivos Vall d’Albaida que de cara al primer encontre de la temporada aquest mateix dissabte té disponibles a tots els jugadors el que explicava en to d’humor que “és un problema per a mi”, matisant que “un problema que qualsevol entrenador voldria tindre, clar”.

L’Atzeneta UE inaugurarà la temporada 2021/22 davant del seu públic i contra el CD Acero, precisament l’equip contra el que ja va debutar en la seua primera aventura històrica a la categoria (victòria 1-3 per als valldalbaidins). Precisament en aquella ocasió, a la temporada 2018/19, el primer golejador de la temporada va ser Jorge Moltó, jugador que ha tornat aquest estiu al club.

Parlant ja de l’encontre d’aquest dissabte, serà a partir de les 19:00 de la vesprada amb l’arbitratge de Jonatan González Peris, assistit a les bandes per José Luis Lagardera Ventura i Jorge Ferrer Grau.