El passat divendres va ser el sopar de posada en marxa del curs polític dels populars de la Comunitat Valenciana a Ontinyent, però abans va estar ací a Ràdio Ontinyent, Carlos MAzón, el president del PPCV.

Qui va estar atent a eixa entrevista va ser el secretari general del PSOE Vall d’Albaida, Antonio Esquinas, que ahir va passar per Ràdio Ontinyent i que començava “donant la benvinguda al Partit Popular a les reivindicacions per a La Vall d’Albaida”.

Esquinas recordava que la inversió a La Vall d’Albaida als pressupostos generals de l’estat “és la més alta en 10 anys”, però així i tot enviava un missatge que també afectava el seu partit. Escoltem

//

A més deixava aquest missatge per al president Popular. Recordeu que podeu escoltar l’entrevista completa al nostre PlaySer. Per si voleu agafar després talls per a eixa hemeroteca.

//