Ontinyent serà seu d'escenes de la pel·lícula 'El Joc de les Claus', una comèdia que compta amb la producció d'Atresmedia i que s'espera que s'estrene elñ pròxim any 2022.

El director Vicente Villanueva, director de "Toc, toc" (2017) i "Sevillanas de Brooklyn" (2021), ha començat a rodar a València una nova comèdia sobre un grup d'amics en plena crisi dels 40 que decideixen endinsar-se en l'intercanvi de parelles. En clau còmica, la pel·lícula posa sobre la taula temis com la monogàmia a llarg termini, l'autorealització i el plaer. Produïda per Nadie es perfecto i Atresmedia Cine, serà distribuïda en cinemes per Warner Bros en 2022.

"El joc de les claus" és el títol del film, amb guió de Marta Buchaca ("Litus") i un repartiment coral compost per Eva Ugarte, Mirin Ibarguren, Fernando Guallar, Tamar Noves, María Castro, Dani Tatay, Ricard Farré i Justina de Busts, ha informat en un comunicat la distribuïdora Warner Bros.

El rodatge acaba d'arrencar a València, amb un equip tècnic i artístic de més de cent persones, i s'estendrà durant set setmanes en diferents localitzacions de la ciutat i en altres municipis de la Comunitat Valenciana i un d’ells és Ontinyent, però no s'ha especificat quines localitzacions apareixeran al film.