L’Escola de Dansa Másters d’Ontinyent ha passat un cap de setmana molt complet, ja que van participar a la fase final del Campionat Nacional de Dansa que es va celebrar a Tarragona. Aquest campionat se celebra per incentivar la dansa entre les escoles i els ballarins i ballarines semi-professionals.

L’escola ontinyentina ha participat en totes les edicions del Campionat Nacional de Dansa, que complia l’edició 17, i no ha fallat en aquesta, i ho ha fet a pesar de les complicacions generades arran de la covid-19, en el que des de l’escola consideren “una decisió valent, però molt encertada pels resultats obtinguts, tant a nivell de premis com per la sensació d’agraïment i que estem fent bé les coses”, explicava Mari Carmen Mompó, coordinadora de l’Escola.

//

I és que no és per a menys eixa satisfacció pels resultats, en total ‘Másters’, que es va desplaçar fins a Tarragona amb 53 alumnes i 5 professores, a banda de familiars dels alumnes, van presentar 28 coreografies i van aconseguir 23 premis, 5 d’ells amb la felicitació del jurat, 7 per unanimitat i altres 11 primers premis, a banda de 5 segons premis, pel que totes les coreografies han sigut premiades.

//

Mari Carmen Mompó explica al respecte que “tots els premis tenen un significat que entenem i valorem infinitament”. A més expliquen que aquest any, tots els primers premis de felicitació i unanimitat serien convidats a la Final Internacional, pel que hi haurà fins a 12 grups de l’escola convidats per a la final, que s’espera siga en Itàlia i a finals d’any, però dependrà de la pandèmia, al que explica Mompó que “si alguna cosa s’ha demostrat en aquest acte del cap de setmana, és que tot es pot fer si es compleixen les mesures de seguretat”.

//