El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha aprovat les noves mesures anunciades aquest mateix matí pel president de la Generalitat Ximo Puig, entre les quals està el toc de queda a 77 municipis, entre els que està L’Olleria, l’únic de La Vall d’Albaida.

L’alcalde de L’Olleria, el popular Ramón Vidal, ha atès a Ràdio Ontinyent Cadena Ser aquest migdia a l’Hoy por Hoy Vall d’Albaida i ha volgut, abans que res, criticar que “em vaig tindre que enterar que L’Olleria era un dels municipis que anava a tindre toc de queda pels mitjans de comunicació”, un fet que critica i lamenta ja que afirma “ningú ha sigut capaç de cridar-me per informar-me, com sí que s’ha fet a altres municipis que van a tenir toc de queda”. A més matisa que “vaig cridar com alcalde a Salut Pública i ells també desconeixien que L’Olleria era un dels municipis que passen a tindre el toc de queda”.

//

None

L’alcalde de L’Olleria explica que “nosaltres hem complit amb totes les mesures de seguretat i hem incrementat la vigilància els caps de setmana, com ens van demanar. Nosaltres estem fent bé les coses com a ciutat, però els contagis es fan perquè la gent té molta mobilitat”.

//

Per últim el primer edil popular es dirigia als seus veïns per recordar-los que “el principal ara és que es cuiden molt i que respecten les mesures que ha posat en marxa la Generalitat Valenciana”, però matisava que “nosaltres els actes culturals i esportius anem a seguir fent-los mentre no hi haja una normativa que ho impedisca” i finalitzava explicant que “esperem que l’hostaleria no es veja afectada”.

//