Laura i Julián son dos ontinyentins que tenen dos fills, un d’ells és Ángel que té diversitat funcional i és descriuen com una família que creixem junts, la nostra unió i amor fa que superem moltes de les dificultats de conviure amb la diversitat funcional. Hem passat per moltes etapes difícils com acceptar la malaltia d'Ángel, superar situacions quotidianes i adaptar la nostra vida a un altre ritme diferent als altres.

Precisament aquesta superació de situacions quotidianes són les que els han dut a escriure una novel·la, ‘La llave mágica de Ángel’ on el els protagonistes del conte Àngel i Marc són en la vida real dos germans al qual els uneix molt amor.

Marc viu la discapacitat del seu germà amb naturalitat, per a ell el seu germà Àngel és un gran superheroi perquè sap que per a fer les coses ha d'esforçar-se més que els altres i observa com ho aconsegueix, a més sempre el veu amb una actitud positiva i alegre.

//

Marc l'ajuda i ho observa molt, perquè així aprén tantes coses que ni existeixen en els llibres. Aprén el valor de l'esforç, del respecte i gaudeix de mil aventures obrint portes durant els passejos en família.

El llibre es troba actualment en fase de pre-venta, es pot adquirir al preu de 17 euros a la pàgina lallavemagicadeangel.es. Els primers 150 que adquireixen la novel·la rebran també una clau màgica de regal. A partir del 27 de juliol començaran a fer els enviaments.

//