El Consell de la Generalitat Valenciana hauria sol·licitat al Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana l'aval per augmentar a 77 els municipis amb toc de queda nocturn entre la 1 i les 6 del matí.

Entre els 77 municipis, quasi tots ells de la costa tant d'Alacacant, Castelló com València, igual que l'àrea metropolitana de la capital, es troba sols un municipi de La Vall d'Albaida, L'Olleria.

En cas que la justicia avalara també aquest augment dels municipis, a L'Olleria es restringiria totalment la mobilitat nocturna des del pròxim dilluns 26 de juliol fins al 16 d'agost.

L'Olleria ha passat en 2 setmanes de 5 a 32 casos actius, amb una taxa actualment de 384 per cada 100.000 habitants. A pesar que la taxa és de risc extrem, en l'última actualització no seria tan superior la taxa que els 377 d'Albaida, els 363 de Benigànim o els 360 d'Ontinyent, pel que podria ser que ens els últims dies, des del diumenge que es quan tenim les últimes dades per municipis, la situació haja empitjorat molt.

Hi haurà que esperar a veure possibles canvis d'última hora i si el TSJCV avala aquest toc de queda que tornaria a afectar a La Vall d'Albaida.

 

 

None