Un nou dimarts ens deixa una actualització de casos de covid-19 per part de Conselleria, i en aquest cas torna a ser agredolça. Mentre baixen els actius, continuen els nous casos.

Ontinyent és la representació d'eixa agridolçor, per una banda ha baixat el nombre de casos actius de 25 a 16 i per tant la taxa, que se situa en 40 per cada 100.000 habitants, i per tant torna a ser municipi de risc baix de contagi. D'altra banda han sigut 4 els nous casos confirmats a la capital de La Vall d'Albaida, sols 1 cas menys que en les 2 actualitzacions de la passada setmana juntes.

La pandèmia continua controlada, pel que sembla, a Aielo de Malferit, que de nou torna a tindre els mateixs 4 casos actius, però sense cap nou cas. També continua amb la mateixa incidència, i sense nous casos el municipi d'Atzeneta d'Albaida, amb un cas actiu.

La pitjor de les notícies és Benigànim, recordem que va ser la segona ciutat més castigada per la covid-19 durant les distintes onades del virus, i ahir se li va notificar un nou cas actiu, el primer des del 4 de maig.

Així doncs, 22 casos actius a La Vall d'Albaida, que continua en risc baix de contagis, poc més de 25 (25.1) per cada 100.000 habitants que es el llímit a la nova normalitat.