La jornada d’ahir va deixar dos noves víctimes mortals de la violència de gènere a Espanya. Dos menors d'edat a qui Ontinyent recordarà hui en una concentració en repulsa dels fets.

La primera d’elles va ser la jove desapareguda a Tenerife, Olivia, qui va ser raptada per son pare a finals del passat mes d’abril i del que ahir es va conèixer el cruel desenllaç després que suposadament son pare acabara amb la seua vida a l’edat de 6 anys.

La segona de les víctimes, quan encara no havien passat ni 2 hores des que es va descobrir el cos d’Olivia va ser la també menor d’edat Rocío Caíz, desapareguda a un municipi de Sevilla fa uns dies i que va ser assassinada a l’edat de 17 anys a mans de la seua ex-parella de 23, assassí confés.

Des del Consell de les dones i la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Ontinyent han aprofitat, en veu de la regidora Natàlia Enguix, els micròfons de Ràdio Ontinyent per condemnar els fets, i aquesta mateixa vesprada a les 20:00 de la vesprada s’ha organitzat una concentració “volem manifestar la nostra repulsa des d’ací des d’Ontinyent” i han convidat a tots els ontinyentins “a unir-se a nosaltres”.

//