La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Benigànim es va reunir dimarts amb Isaura Navarro, Secretaria Autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, per a tractar la realització de les Festes Patronals aquest any a Benigànim.

Expliquen des del consistori que amb les recomanacions de la Secretaria Autonòmica i amb les mesures sanitàries vigents, "veiem el més convenient, pel bé del nostre poble i de les nostres festes, sol·licitar al plenari el canvi de les Festes Patronals del 3 al 6 de setembre".

//

Per finalitzar afirmen que “les festes no les viurem com els últims anys, seran molt diferents, ens reinventarem i amb il·lusió realitzarem tots els actes possibles, complint totes les mesures sanitàries vigents”.

Així el Regidor de Festes explicava a Ràdio Ontinyent les conversacions que van tindre amb la Secretària Autonòmica Isaura Navarro, a qui van proposar que els deixaren avançar-se uns díes d'eixe 1 de setembre, al que Navarro va dir que "no, ja que a pesar que ells pogueren tindre controlats els actes festius, després la sensació festiva seria incomparable", pel que afirmava que "no es podria autoritzar".

Explica José Miguel Cháfer que "per uns díes que atrassarem la festa, ho vam proposar als festers i la resposta va ser positiva", explicant així el fet que "aquest any les festes patronals seran una setmana després", matisant que "no seran les festes que volem i com les conèixem, però seran un poc millor que si les ferem la setmana d'abans".