Una nova actualització a La Vall d'Albaida i de nou amb un regust agredolç. Augmenten el nombre de casos totals, però eixe augment de la incidència és mínim, continua avançant el procés de vacunació i hi ha menys municipis amb casos actius.

La capital de la comarca, Ontinyent, continua amb l'augment de nous casos, a pesar que el ritme s'ha reduït, després que durant la passada setmana es confirmaren 17 nous casos en les 2 actualitzacions, en la de hui han sigut 3. En total 3.417 positius des de l'inici de la pandèmia. Això sí, el nombre de casos actius i la taxa no canvien, amb 27 i 75 per cada 100.000 habitants respectivament.

La pitjor de les notícies de l'actualització és Aielo de Malferit. El municipi portava des de fa un mes sense casos i hui s'han confirmat 4 positius, que sumen ja 362 des de l'inici de la pandèmia i una taxa de 86 per cada 100.000 habitants.

Els municipis d'Atzeneta d'Albaida i Beniatjar continuen amb 1 cas positiu, mentre que Alfarrasí, Guadassèquies i La Pobla del Duc deixen d'estar a la llista de municipis amb casos actius.

En total doncs 34 casos actius a La Vall d'Albaida, un més que divendres passat, i una taxa de 38.8 per cada 100.000 habitants.