Després de diverses setmanes arribant al cap de setmana amb un augment de casos respecte al dimarts, en aquesta ocasió les notícies són bones. Tant el nombre de casos, com el nombre de municipis amb casos ha baixat.

Ontinyent ha frenat l'augment exponencial de les últimes setmanes. En aquesta actualització han sigut 2 els nous casos decretats, que se sumen als 3 del passat dimarts i per tant han sigut 5 nous casos en aquesta setmana, mentre que l'anterior van ser 17. En total són 25 els casos actius a la capital de La Vall d'Albaida.

La situació continua igual al municipi d'Aielo de Malferit, que el dimarts va entrar a la llista de municipis amb casos actius amb 4 i no se li han decretat nous casos. També es manté a Atzeneta d'Albaida amb 1 cas actiu.

Pel que fa a Beniatjar, ha deixat de tindre casos actius després de l'alta a l'únic dels positius amb PCR que quedaven actius.

En total doncs, 30 casos actius a La Vall d'Albaida, 25 a Ontinyent, 4 a Aielo i 1 a Atzeneta d'Albaida.