La situació a La Vall d'Albaida continua empitjorant, però un empitjorament que arriba degut als casos que segueixen disparant-se a la capital, Ontinyent. La resta de la comarca continua amb moviments mínims quant a casos es refereix.

Ontinyent ha passat en qüestió de setmanes de tindre 0 casos actius a tindre 27. Des de l'anterior actualització ha passat de 20 a 27 actius, deixant la taxa en 75 per cada 100.000 habitants, una taxa elevada i que deixa un risc mitjà de contagis, aproximant-se al risc alt. En total han sigut 11 els nous casos, per deixar el total des de l'inici de la pandèmia en 3.414.

//

El propi alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, valorava l'augment dels casos i a pesar que "la situació continua sent de risc baix" demanava al municipi precaució i continuar amb les mesures de seguretat ja que "el virus continua amb nosaltres"

Els municipis d'Alfarrasí, Guadassèquies i La Pobla del Duc mantenen el mateix cas actiu que tenien ja en l'actualització de dimarts. El municipi de Beniatjar deixa de tindre dos casos actius de covid-19 per tindre sols 1 cas.

La pitjor de les notícies arriba des d'Atzeneta d'Albaida, municipi que no tenia casos des del passat 26 de febrer i que torna a aparèixer a la llista d'actius amb 1 cas.

En total són 32 els casos que hi ha actius a la comarca, dels quals 27 són a Ontinyent, i els altres 5 als citats Alfarrasí, Atzeneta d'Albaida, Beniatjar, Guadassèquies i La Pobla del Duc. Uns 32 casos que deixen una taxa de 36.2 per cada 100.000 habitants.

Respecte a aquest augment també parlava Rodríguez de les bones notícies que suposen que la vacunació continue, i confirmava a Ràdio Ontinyent que "la pròxima setmana es vacunarà dimarts, dimecres, dijous i divendres".

//