Xàtiva-Ontinyent és un dels tres departaments de la Comunitat que presenten una incidència acumulada i contagis a nivells de “nova normalitat”. En aquest sentit, en tota la Comunitat Valenciana només Xàtiva-Ontinyent, Alcoi i Sagunt han aconseguit aquest nivel zero.

De fet, l'últim informe notifica tan sols un brot actiu d'origen social i una incidència baixa, per baix del 17 que s'associa també a un baix índex d'hospitalització per covid19.

El nombre de brots actius notificats en el departament de salut ha caigut des de la setmana passada tenint actualment només un brot dels 128 que registrava la Comunitat Valenciana a principi de la setmana anterior.

La incidència acumulada a data del passat dilluns és de 16,99 el que situa al Departament en el tercer amb menor incidència acumulada a 14 dies. Quant a la contagiositat del virus, el risc de transmissió és ara a Xàtiva-Ontinyent del 0,65%, inferior a la mitjana de la Comunitat Valenciana que se situa en 0’99%.