La Sala Gomis d’Ontinyent serà un punt de vacunació massiva a la comarca de La Vall d'Albaida des d'aquest dilluns 19 d’abril. Així ho confirmava el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent a l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, en una reunió telemática mantinguda el passat divendres.

//

Durant la reunió es confirmava que a més, a Ontinyent es vacunarà als ciutadans d’Agullent, Albaida, Atzeneta d’Albaida, Bèlgida, Benissoda, Bufali, Carrícola, El Palomar, Alfarrasí, Benissuera, Guadassèquies, Montaverner, l'Olleria, Sempere, Aielo de Malferit i Fontanars dels Alforins.

//

Respecte al Pla Convivint, presentat recentment per la Generalitat Valenciana, que estableix la creació de infraestructures de serveis socials entre 2021 i 2025, l'alcalde ens deia el següent,

//

Sense dubte, en paraules del dirigent, el que supossa aquesta nova proposta es tancar el cercle de toda l'atenció a les Malalties Mentals,