El regidor d'Esports del ajuntament d'Ontinyent, Oscar Borrell, va parlar en el programa Ser Deportivos de la Cadena Ser de diferents aspectes de l'actualitat esportiva de la ciutat, que són molts, com per exemple el campionat d'Espanya de Pàdel per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual, que va ser tot un èxit.

Respecte al conveni signat amb l'escola del Club Deportivo Ontinyent, que ha permés que l'ajuntament invertisca al voltant de 7.000 euros en la canalització d'aigües dels Camps de la Puríssima, el dirigent ens deia el següent.

//

Qüestionat pel Pavelló Vell i les seues obres, Borrell ens va avançar una primicia,…

//

Finalment, vam parlar amb el regidor del projecte de l'Ontinyent 1931 en el futbol base, que afecta al Club Deportivo i al propi ajuntament, que és el propietari de les instal·lacions tant de la Puríssima com del Clariano. Per a Borrell, la fulla de ruta está clara.