Avança l'any 2021, avança la quarta onada al món, avança l'administració de vacunes i, per sort, no avança la pandèmia a La Vall d'Albaida. Una nova actualització de casos de covid-19 per municipis de la Conselleria que permet continuar sent optimistes a la comarca, això sí, sempre conscients de la importància de continuar amb les mesures.

Així les dades mantenen Ontinyent amb els dos casos actius que ja confirmàvem el passat divendres amb 5.5 per cada 100.000 habitants de taxa i un total de 3.379 positius des de l'inici de la pandèmia.

També mantenen els mateixos casos els municipis de La Pobla del Duc i Benigànim, amb 1 cas, i Aielo de Malferit amb 2. D'altra banda desapareix de la llista de municipis amb casos actius, per primera vegada des de 25 de setembre, Albaida.

Cal lamentar això sí que tornen a aparèixer a la llista amb casos positius els municipis d'Alfarrasí i Montaverner, els dos amb 1 cas, on la covid-19 no estava present des dels dies 5 i 2 de març respectivament.

En total continuen sent 8 els casos positius en tota la Vall d'Albaida, evidentment i com ja vam informar ahir, sense cap ingressat amb covid-19 ni en planta ni en les UCI del Lluís Alcanyís.