Un divendres més la Conselleria de Sanitat ha publicat els casos de covid-19 per municipi arreu de tot el territori de la Comunitat Valenciana. En eixes dades hi ha un xicotet augment de casos i municipis de la comarca de La Vall d’Albaida, però el risc continua sent ‘normalitat’.

La capital de la comarca, Ontinyent, és un dels municipis que ha vist reduïda la incidència, passant dels 3 casos actius confirmats el dimarts a tan sols 2 hui divendres, quedant la taxa en 5.6 per cada 100.000 habitants.

El municipi d’Albaida continua amb els dos casos actius que ja tenia el dimarts, però amb un nou cas total, la incidència es manté baixa, però hi ha que anar amb compte.

Hi ha 3 municipis que tornen a aparèixer a la llista de localitats amb casos actius. Es tracta d’Aielo de Malferit, que ha passat de 0 a 2; La Pobla del Duc, de 0 a 1 cas; i Benigànim, el segon municipi més castigat des de l’inici de la pandèmia que torna a tindre un cas.

Per contra, Agullent ha deixat d’aparèixer a la llista amb casos actius, tenia 1 el passat dimarts i ja no consta cap a la llista oficial de la Generalitat.

En total són 8 els casos de covid-19 actius a La Vall d’Albaida, una xifra molt baixa, però que mostra que el virus continua actiu i hi ha que seguir amb precaucions.