Continuen les bones noticies respecte a la covid-19 a La Vall d'Albaida. El nombre de casos actius continua reduint-se, i en aquesta actualització ja són menys de 30 els casos actius, quasi tots ells a la capital, Ontinyent. S'ha vist un lleuger repuntament a L'Olleria.

Ontinyent continua acumulant quasi tots els casos de covid-19 a la comarca, però també continua disminuint a gran velocitat la seua incidència. En aquesta última actualització sols s'han decretat dos nous casos i els actius han baixat fins als 20, una taxa que està ja al voltant dels 50 per cada 100.000 habitants.

La part negativa són els dos municipis on s'ha vist un xicotet repuntament: el primer d'ells L'Olleria que ha passat d'1 a 3 casos i amb 2 nous contagis; l'altre Rugat, que no tenia casos actius i torna a tindre un oficial, el que mostra que no es pot baixar la guàrdia.

La resta de casos són els que es mantenen a Agullent (1) i Montitxelvo (1), i Albaida, que redueix els casos actius de 4 a 3.

//

Escucha Margarita Llaudes comenta la situació actual en Play SER

La gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, Margarita Llaudes explica que "ara mateix estem molt bé", però reconeix que els metges "tenim molta por d'una possible tercera onada".