Ontinyent continua commemorant el 8M, Dia Internacional de les Dones, amb els tallers de prevenció de violència de gènere i educació afectiva i sexual destinats a la joventut de la ciutat. Aquest dilluns les regidores d'Igualtat, Natalia Enguix i d'Infància i Adolescència, Katty Ushiña, van visitar el Centre d'Inserció Sociolaboral "El Rogle" i l'Associació per a la defensa i integració de les persones amb malalties mentals (ADIEM) on estan desenvolupant-se aquests tallers.

//

Escucha Natàlia Enguix explica la importància de la vistia a El Rogle en Play SER

Aquests tallers, que es prorrogaran fins al pròxim mes de maig, també van a dur-se a terme en IES Pou Clar, IES Jaume I, IES l'Estació, CC La Milagrosa, CEE Vall Blanca i CC La Concepció. Cal recordar que juntament amb aquests tallers el 23 de març, de 17 a 18 hores, es farà un "webinar", una formació en línia oberta al públic en general sobre "Bretxa de gènere a la formació professional", que requereix inscripció prèvia a la web actaio.ajuntament-ontinyent.es.

//

Escucha Katty Ushiña explica la necessitat que els alumnes aprenguen a treballar en Igualtat en Play SER

A més a més, i amb el lema "Tu que opines?" es recullen frases per a la igualtat a la web igualtat.ontinyent.es fins al pròxim 31 de març. La programació també inclou un curs en línia impartit per Mª Teresa Mollà Castells sobre "Aproximació als micromasclismes i els mites per a prevenir les violències masclistes", que se celebrarà fins al pròxim 4 d'abril.