El Museu Internacional de Titelles no para de créixer. Si fa unes setmanes informàvem definitivament que la Bruja Avería i els Electroduendes ja estaven esperant el seu torn per ser exposats de forma permanent al MITA; ara el museu d’Albaida ja compta amb noves figures emblemàtiques i amb les que molts, entre els que m’incloc, hem crescut.

Babalà forma part, des d’ahir de l’exposició permanent. El gos més famós de la radiotelevisió espanyola ja ha arribat a la seua nova llar per descansar i junt amb altres peces procedents del món televisiu com Dragolina, Quarantamaula, Tombatossals, Butoni i Bubota, els personatges que protagonitzen Les Feretes, la sèrie de titelles infantils de la Colla d’À Punt, cedides aquestes últimes pel propi mitja de comunicació que es desfeia en elogis cap al MITA, que considera “Un museu únic”.

Ens explica Júlia Rodríguez, la directora del MITA, com han aconseguit aquestes noves titelles.

//

Escucha Júlia Rodríguez noves titelles al MITA en Play SER