Després de moltes setmanes anant-se'n de cap de setmana amb bones noticies respecte a la covid-19 a La Vall d'Albaida, hui hi ha que lamentar un repunt de casos, xicotet repunt, que ens ha de fer estar alerta.

A pesar que Ontinyent continua amb la reducció, ja sols son 5 els casos actius i una taxa per cada 100.000 habitants poc superior als 10, la resta de municipis han sofert un augment. A Ontinyent s'han confirmat 4 nous positius, augmentant ja fins als 3.372 els casos actius.

La bona noticia és que el municipi d'Albaida ha deixat de tindre casos actius de covid-19 després de molt de temps, però per contra ha entrat a la llista de casos actius Benigànim, la segona ciutat més afectada i que duia dos setmanes sense casos. La pitjor de totes és la de Quatretonda, queha tornat a la llista amb 2 nous casos positius aquesta setmana.

El municipi de L'Olleria manté els 3 casos positius, però no ha comptat amb cap nou positiu durant la setmana.

Hui mateix han donat inici les vacunacions als docents i personal treballador dels centres d'Ontinyent. Ha sigut el torn de La Milagrosa i la EPA Sant Carles i durant el cap de setmana passaran La Solana, Carmelo Ripoll, Vicent Gironés, Lluís Vives, Bonavista, VallBlanca, Santa María, San José, el conservatori Melcior Gomis, Opera i un dels instituts de la ciutat, l'IES l'Estació.