Com cada divendres, Conselleria de Sanitat ha publicat les dades per municipis, sent aquestes les més pròximes al cap de setmana, unes dades que si bé és cert que són millors que el dimarts, deixen algún detall preocupant.

El detall preocupant és Ontinyent, on a pesar de baixar la incidència i passar de 225 a 195 casos actius, aquesta setmana s'han publicat més casos que l'anterior, contagiant-se aquests dies 60 persones, per les 43 de l'actualització del dimarts. A més fa uns minuts s'ha decretat un brot que afecta a 10 persones al municipi i que té origen social.

Els casos es desplomena Albaida, que en una setmana han passat de 100 a 24 contagis i també a Benigànim on de 176 del passat divendres, en aquesta ocasió han sigut 91 els casos actius. L'Olleria ha viscut un descens similar de 100 el passat divendres a 54 hui.

El nombre de casos ha disminuit també a Aielo (de 28 a 13), Atzeneta d'Albaida (de 17 a 13), Bèlgida (3 a 2), BOcairent (de 27 a 16), Castelló de Rugat (de 21 a 9), Llutxent (de 17 a 6) i Quatretonda (de 5 a 2).

Hi ha quatre municipis als que la pandèmia ha desaparegut de moment, almenys de forma oficial, situant-se en zero casos, és tracta d'Alfarrasí (tenia 5 el dimarts), Beniatjar (tenia 1 el dimarts), Benissoda (tenia 2 el dimarts) i Guadassèquies (tenia 3 el dimarts).

Com en l'anterior actualització no ha hagut cap municipi al que haja crescut la incidència i sols en Benicolet (1), El Palomar (2), La Pobla del Duc (6), Montaverner (7), Montitxelvo (1) i Ràfol de Salem (1) s'han mantingut els mateixos casos actius.

Actualment hi ha actius 444 casos a La Vall d'Albaida de forma oficial, el que suposa una taxa de 508,30 per cada 100.000 habitants. Aquests casos estan repartits entre els 18 municipis de la comarca als que hi ha algun cas actiu.