L’Ajuntament d’Ontinyent ha aconseguit reduir el termini mitjà de pagament als seus proveïdors a l’últim trimestre de 2020 a una mitjana de 8’52 dies, 22 dies menys que els 30’47 a que es va arribar en el primer timestre del mateix any. La regidora d’Hisenda, Natàlia Enguix, explicava que en 2020 es van realitzar pagaments a proveïdors i associacions per valor de prop de 10’7 milions d’euros, “en uns temps molt complexos, als quals hem tingut retards al cobrament de les subvencions i ajudes d’altres administracions, i on s’han pres mesures fiscals per pal·liar els efectes de la Covid-19”, recordava.

//

Escucha Natàlia Enguix explica l'evolució del temps de pagament a proveïdors en Play SER

la regidora posava de relleu “el bon funcionament de l’estructura de teletreball posada en marxa pel Govern Municipal abans inclús del decret d’alarma, o la póliza de crèdit a sis mesos i 0% d’interès concertada amb Caixa Ontinyent. Reaccions àgils quan es necesitava agilitat, que han permès obtenir resultats com aquest amb els terminis de pagament, o poder gestionar adequadament tot allò que ha envoltat el Pla Tornem Junts amb el qual es va mobilitzar 8 milions d’euros per reactivar els diversos sectors”, assenyalava.

Natàlia Enguix afegia que “evidentment la crisi de la covid-19 no ha acabat i ens queda molt de treball per davant per combatre els seus efectes econòmics i socials, però des del Govern d’Ontinyent anem a seguir treballant dia a dia amb rigorositat per fer-los front de la millor manera possible”, concloïa.