Les noticies sobre el procés de vacunació continuen. Si hui han donat inici les primeres vacunes als centres de dia i de diversitat funcional de la comarca, des de Ràdio Ontinyent hem conegut en primícia que demà donaran inici les vacunacions als centres de salut.

Així doncs la data 18 de febrer, és la que marca eixe inici del procés de vacunació als centres de salut, com així s’ha exposat a una reunió entre el Departament de Salut de Xàtiva-Ontinyent i els distints centres d’atenció primària. Així doncs els majors de 90 anys començaran demà mateix a ser vacunats prèvia cridada del propi centre de salut. Des del Departament de Gandia, d’on depenen fins a 10 municipis de la comarca han inicia hui, però precisament els municipis de La Vall d’Albaida també tindran el seu torn demà.

El procés a Xàtiva-Ontinyent s’espera que acabe amb la vacunació de fins a 1.700 persones, que se sumaran als quasi 900 usuaris i professionals dels centres de dia i de diversitat funcional i a tots els residents de les distintes residències de La Vall d’Albaida.