Fa uns mesos Laura Cebrián, olleriana resident a Ontinyent va emocionar a tota la Vall d’Albaida amb el seu llibre ‘La llave mágica de Ángel’, on narrava les aventures reals del seu fill Ángel, amb diversitat funcional, i el seu germà Marc.

Marc veu a Ángel com un superheroi perquè sap que per a fer les coses ha d'esforçar-se més que els altres i observa com ho aconsegueix, a més sempre el veu amb una actitud positiva i alegre.

El llibre va ser tot un èxit, tant de vendes com de crítiques positives, pel que Laura Cebrián ha editat una segona edició que presentarà aquesta mateixa vesprada al Centre Comercial El Teler a partir de les 19:00 hores.

A banda d’una història que emociona als lectors, aquesta segona edició també tindrà un caràcter benèfic i és que el 50% de la recaptació anirà destinat al Projecte Trèvol, del que el propi Ángel també forma part.

//