Albaida ha conclòs un procés de quasi 40 anys amb la signatura de la cessió dels últims dos trams de la carretera N-340a al seu pas per la localitat. Aquesta assumpció es realitza després d'una inversió de més de 800.000 euros del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per a millorar els punts més degradats de la via, així com donar solució a la canalització del barranc del Bouet.

A hores d'ara l'ajuntament espera encarar les obres del carrer Nou com més aviat millor, s'està a l'espera que la Conselleria de Territori faça realitat els seus compromisos amb Albaida i arranquen les obres una vegada ja ha estat aprovat el projecte des del dia 3 de maig d'enguany, i després d'haver acomplit amb tots els tràmits escaients.

Amb la cessió dels dos trams de la N-340a l'Ajuntament passa a assumir el seu manteniment la qual cosa li permet millorar en l'agilitat a l'hora de repintar o decidir sobre la regulació del trànsit així com poder actuar en futures millores o remodelacions.

//

Per a l'alcalde d'Albaida, Josep Antoni Albert, "estem davant d'un dia històric per a les albaidines i albaidins, ha costat molt, però ho hem aconseguit per fi amb importants millores per a la ciutadania com una millor canalització del Bouet que evitarà el seu desbordament quan plou, així com una major seguretat d'accés a la ciutat".