Després de les agredolces notícies del dimarts, on fins a 5 municipis notificaven casos, La Vall d’Albaida pot encarar el cap de setmana amb més tranquil·litat, ja que sols s’han notificat PCR positives en dos municipis, a pesar que augmenta el nombre de casos actius.

La causa de l’augment de la incidència la trobem a L’Olleria, on el dimarts la Conselleria anunciava que ja no hi havia actius i hui ha augmentat en 6 el nombre de casos, pel que tornen a tindre’n a les portes de la Fira.

L’altre cas notificat és a Ontinyent, que a pesar de la PCR positiva redueix els casos actius de 8 a 6, baixant la incidència fins als 17 per cada 100.000 habitants.

En la resta de la comarca no hi ha hagut variacions quant a nous casos, sí quant a casos actius a Albaida i Bocairent, que passen de tindre 1 cas a no tindre’n cap. La resta de casos són a Agullent (2), Aielo de Rugat, Alfarrasí, Benigànim i Montitxelvo amb 1.

En total doncs 18 casos actius a La Vall d’Albaida, amb 2 casos més que el dimarts i 7 nous casos, 6 a L’Olleria i l’altre a Ontinyent.