Després de diverses setmanes de reducció de la incidència a La Vall d'Albaida, en esta última actualització no sols s'ha trencat la tendència a la baixa, sinó que ha augmentat en aquest cas, degut sobretot a l'augment dels casos a Castelló de Rugat.

El municipi d'Ontinyent mantè els seus 11 casos actius, els mateixos que tenia el passat dimarts, pel que manté també el risc baix de contagis amb 30 per cada 100.000 habitants. A pesar d'això, en aquesta última actualització s'han notificat 7 nous contagis.

El municipi que ha fet augmentar els casos a La Vall d'Albaida és Castelló de Rugat. L'altra localitat que ha notificat casos actius ho ha fet amb un total de 8 noves PCR positives, el que ha augmentat els casos actius des dels 4 fins als 11 actuals, disparant la taxa fins als quasi 500 per cada 100.000 habitants, duplicant el risc extrem.

La resta dels 32 municipis no han notificat cap contagi durant aquesta setmana, pel que la incidència o baixa, com al cas d'Aielo de Malferit (de 4 a 3), Albaida (de 7 a 5) o Benissuera (d'1 a 0), o es manté com en Agullent (1), La Pobla del Duc (1), L'Olleria (1) i Llutxent (2).

Amb aquestes xifres, La Vall d'Albaida augmenta en 3 casos respecte al dimarts, pel que son 35 els casos actius, mantenint-se la taxa en risc baix. S'han notificat 15 nous contagis, 8 a Castelló de Rugat i 7 a Ontinyent.