El passat diumenge 3 de gener el CD Ontinyent visitava al Pinoso CF en el primer, i fins ara últim, encontre de l’any per als de Nacho Cantó, que arribaven invictes i que es van deixar els primers punts precisament en eixe encontre, fins que ara la justícia els ha donat la raó.

Els ontinyentins van caure derrotats per 3 gols a 1 en un partit on van començar molt bé, avançant-se en el marcador amb un gol de Javi Moya en els primers minuts, però els de Pinós van estar molt bé durant els 90 minuts i van acabar guanyant pel citat resultat, però entre els jugadors que van celebrar la victòria estava Ian Rocamora, però no entre les fitxes presentades.

La FFCV va denegar la sol·licitut de fitxa del citat jugador uns dies abans per un problema amb la fotografia pel que el Pinoso CF va decidir actuar pel seu compte i li va assignar el número 3, el número del seu company Antonio Jesús, nom baix el que va actuar durant l’encontre.

Després d’un temps d’anàlisi, i amb la confessió del propi Pinoso de les irregularitats comeses, el jutge de la Federació ha decidit atorgar els 3 punts al CD Ontinyent, equip que continua invicte i havent sumat tots els punts que s’han disputat, igualant amb el CD Contestano, però amb un partit menys jugat que els del Comtat i sent els únics que han aconseguit tots els punts junt amb l’Ontinyent 1931, pel que s’espera un bonic duel entre ontinyentins en cas que es reprenga la lliga.