Un nou divendres i una nova actualització. Les dades que hui han aparegut a Conselleria mostren els resultats de les reunions de Nadal i de Cap d'Any, encara no de reis, pel que es tracta de les pitjors dades de la història a la comarca.

Ontinyent continua amb una creixement descontrolat, amb un total de 408 casos, 55 més que el dimarts, i amb 137 nous contagis respecte al dimarts, un total de 2.037 casos des del mes de març. La taxa ha augmentat fins a 1.125 casos cada 100.000 habitants.

L'Olleria continua l'augment dels casos, que dels 75 del passat dimarts ha pujat fins a 84 casos. Preocupa també Bocairent, que actualment té 47 casos, però tot fa indicar que en les pròximes setmanes podria fins i tot multiplicar-se. Llutxent continua en augment, fins a situar-se 69. Aielo ha augmentat fins als 42, Agullent fins als 10 casos, Atzeneta a 7, La Pobla del Duc als 16, Montaverner amb 15 i Benicolet i Bèlgida 2.

Els municipis d'Alfarrasí (11), Bellús (1), Beniatjar (1) i Guadassèquies (4) mantenen els mateixos casos que el passat dimarts, mentre que Castelló de Rugar (de 13 a 12), El Palomar (de 6 a 5), Fontanars dels Alforins (de 28 a 27), Quatretonda de (45 a 38), Salem (de 3 a 1) i Ràfol de Salem que deixa de tindre actiu el cas que tenia.

Aquestes dades no són encara exactes i des de la pròpia Conselleria ja informen que segurament siguen més casos en tots els municipis..