Un nou divendres, amb el cap de setmana ja al girar la cantonada, Conselleria de Sanitat ha fet públiques les noves dades oficials de covid-19 a La Vall d'Albaida, unes dades a les que no semblen estar reflexats molts dels brots anunciats.

El cas més curiós és Ontinyent. La capital de La Vall d'Albaida ha sofrit notificacions de més de huit brots des del passat dissabte, però així i tot la xifra acumulada de casos de covid-19 des de març sols ha augmentat en 9 casos des del passat dimarts. En total, segons les dades oficials, hi hauria actualment 42 casos actius de covid-19 al municipi.

També 42 casos hi hauria a Benigànim. El primer municipi confinat de la Comunitat Valenciana ha passat de 39 a 42 actius des de dimarts fins a hui.

La resta de municipis que han vist variar els casos de covid-19 des de dimarts fins a hui són: Albaida que passa de 4 a 3; Benicolet que passa de 4 a 1; Montitxelvo que passa d'un cas a zero; i les dos que augmenten L'Olleria de 4 a 5 i Quatretonda de 2 a 3.

Mantenen els mateixos casos Agullent amb 3; Aielo amb 5; Bocairent amb 1; i La Pobla del Duc amb 3 casos.