La Plataforma de pensionistes de La Vall d’Albaida va convocar una roda de premsa per anunciar les noves reivindicacions que a partir de l’1 d’octubre faran, una data que coincideix amb el dia mundial de la persona vella, però que en Ontinyent se celebrarà el dissabte dia 3 en la plaça de la Concepció.

En eixa concentració els pensionistes demanaran una auditoria per a la Seguritat Social, ja que en 2008 hi havia un vidriola de pensions de 68.000 milions d'euros i ara hi ha un dèficit de 17.000 milions, a pesar que ara hi ha més gent cotisant.

//

Escucha Rafa Muñoz, portaveu de la Plataforma de Pensionistes reclama que es faça una auditoria en Play SER

A més a més s’aprofitarà que a Ontinyent es realitzarà el dissabte 3 a les 12:00 per mostrar l’exposició de les concentracions en defensa de les pensions que estava previst de ser presentada el passat mes de març´, però que la pandèmia ho va impedir.

Des dels Pensionistes es mostren decebuts amb l’equip de Govern ja que segons informen els van autoritzar per a muntar-la a la Casa de Cultura, però després “per motius polítics que res tenen a vore amb la Platarforma”, segons explicaven a la roda de premsa, els la van negar i per això la muntaran en el carrer.

El dia 10 la concentració serà a Bocairent i ahí, expliquen, sí que podran deixar l'exposició durant 14 díes per als visitants.

//

Escucha Rafa Muñoz explica que a Bocairent sí que podran deixar l'exposició durant 14 dies en Play SER