Ontinyent acollirà enguany per primera vegada el Campionat d'Espanya de Pàdel per a Persones amb Discapacitat Intel•lectual. El campionat, organitzat per la Federació Espanyola d'Esports per a Persones amb Discapacitat Intel•lectual (FEDDI), l'Ajuntament d'Ontinyent i els clubs esportius Tennis Taula Ontinyent, Cepivall i Padel Indoor Ontinyent. Es disputarà a les instal•lacions del polígon de El Pla entre el 23 i el 27 de febrer.

En aquest Campionat d'Espanya participaran 87 esportistes procedents de 13 clubs de tota Espanya, que participaran en en la categoria de competició (parelles masculines i femenines), adaptada (parelles masculines i femenines) i d'habilitats esportives (parelles mixtes).

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha destacat la competició com "una bona ocasió per a què Ontinyent es mostre com la ciutat acollidora que és, on totes i tots podem sentir-nos iguals; i també per ser un referent esportiu en aquest cas al món del pàdel”.