Estudi sobre la percepció de la figura del cuidador/a familiar de persones majors en situació de dependència al municipi d’Ontinyent és el treball guanyador del 2n Premi de Treball de Final de Grau (TFG) convocat per l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida (IEVA) per al curs 2019-2020.

Aquest treball està escrit per Rebeca Esteve Biosca, corresponent al Grau en Treball Social de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València.

En el citat treball, Rebeca Esteve fa una revisió bibliogràfica de fonts secundàries i una enquesta on-line a les persones residents al municipi sobre diferents aspectes relacionats amb la matèria: la perspectiva de gènere, la pressió social i familiar, les necessitats i repercussions dels cuidadors/es, polítiques socials, i l’afectació de la covid-19. Ens ho explicava a Ràdio Ontinyent

//

Escucha Rebeca Esteve comenta les 4 línies d'acció del seu TFG en Play SER

A més confessa que va començar a fer-lo al mes de febrer, abans de l’explosió de la covid-19, pel que va decidir reorientar-lo durant els mesos de confinament davant d'una situació que va afectar en especial a les persones majors.

//

Escucha Rebeca Esteve ens conta que durant el confinament va decidir reorientar el seu TFG en Play SER