Durant el matí de hui s’ha fet l’entrega dels premis #HospitalTop20, una gala que en aquesta edició de 2020, a la que es premia el treball de l’any 2019, s’ha hagut de fer de forma telemàtica i on l’hospital d’Ontinyent ha eixit vencedor.

El Top 20 és un programa de referència en l'entorn sanitari espanyol i que resulta útil per a la millora de resultats basat en indicadors de qualitat, funcionament i eficiència, a més de reconèixer les bones pràctiques, reconeixement que s’ha fet al d’Ontinyent durant la jornada de hui.

El premi atorgat a l’Hospital General d’Ontinyent ha sigut el de Premi Top 20 a Gestió Hospitalària Global d'Hospital Públic menut, un guardó que han aconseguit amb la competència d’altres 51 hospitals, fent els 52 totals que optaven a fer-se amb ell.

És el vuitè Premi Top 20 que aconsegueix l’Hospital General d’Ontinyent des de la creació d’aquest reconeixement, un premi que van aconseguir per última vegada a l’any 2015, premiant la llavor de l’hospital en l’any 2014, ja que s’atorguen a any corregut, un premi que reconeix Ángel Llopis el cap de la unitat de documentació i admissió de l’Hospital d’Ontinyent, que al aconseguir un premi global, “mostra que aquest treball ha sigut conjunt de tots els membres de l’hospital”.

//

Escucha És el vuitè premi que aconsegueix l'Hospital d'Ontinyent en Play SER

Aquest reconeixement té una singularitat, i és que l’Hospital General d’Ontinyent ha aconseguit el guardó a la Gestió Hospitalària Global d’Hospital Públic menut, sent precisament l’hospital més menut d’Espanya quant a nombre de llits. Ens contava Ángel Llopis que han aconseguit aquest guardó competint davant hospitals d’entre 150 i 200 llits, i ho ha fet tenint 56.

//

Escucha Ángel Llopis explica que Ontinyent ha aconseguit aquest premi sent l'hospital més xicotet d'Espanya en Play SER