Aquest dissabte 26 de desembre va tenir lloc l'entrega de premis del II Concurs de Betlems de L'Olleria. Un concurs organitzat amb l'objectiu de mantenir la tradició i fomentar la confecció de betlems en cases, associacions, col·legis i comerços del municipi.

En aquesta segona edició els guanyadors han sigut: En la categoria de Centres educatius, el betlem del Col·legi Manuel Sanchis Guarner; en la categoria Betlem Particular categoria Lliure, el betlem del carrer Hernan Cortes 1, primer pis, porta 2; i en la categoria Betlem Particular categoria Tradicional, el betlem del carrer Verge del Carme número 7. En aquesta edició ha quedat deserta la categoria d'entitats, comerços i establiments, al no presentar-se cap candidat.

Els guardonats han obtingut un xec per valor de 200 euros, en el cas de la categoria de Centres Educatius, el premi és un lot de llibres per eixe valor i en el cas de les categories de betlem particular són 100 euros a gastar en els comerços associats a l'Associació de Comerciants de L'Olleria i els altres 100 euros, per a gastar als establiments associats a l'Associació d'hostalers del municipi. Des de l'Ajuntament es va fer també un present als membres del jurat d'aquesta edició i als finalistes d'aquest II Concurs de Betlems de L'Olleria.

El regidor de Cultura de L'Olleria, Juan Ricardo Ruano, ha agraït la seua participació a totes aquelles persones que s'han presentat a aquesta segona edició del concurs i ha animat a la resta de veïns i veïnes del municipi perquè participen en pròximes edicions.