La crisi de la covid-19 continua avançant a marxes forçades a La Vall d’Albaida dies abans de començar les festes de Nadal. Fins a 13 municipis de la comarca han augmentat la incidència del virus al municipi per tan sols 3 que l’han rebaixat en aquest inici de setmana.

Ontinyent continua augmentant, se situa en 129 respecte als 114 del passat divendres. El nombre total de casos de covid des de l’inici de la pandèmia ha augmentat en 48 per situar-se als 1.325 PCR positives als residents del municipi.

Altres municipis que disparen la incidència són Aielo que augmenta fins als 26, Fontanars amb 18, que ja vam avisar que eren més, L’Olleria amb 38 i Llutxent i Montaverner que pugen fins als 16.

A banda d’estos municipis augmenten Agullent (de 3 a 4), Alfarrasí (de 4 a 5), Castelló de Rugat (d’1 a 4), Guadassèquies (de 5 a 7), La Pobla del Duc (de 0 a 1), Montitxelvo (de 0 a 1) i Quatretonda (de 2 a 6).

Els municipis on baixa la incidència són Albaida que redueix des dels 21 fins a 16; Benigànim de 13 a 7; i Bocairent de 6 a 4. Manté el seu únic cas, el primer en tota la pandèmia, Salem.

En total són quasi 300, 299, els casos oficials que publica Conselleria de Sanitat, unes xifres que tenint en compte els comunicats oficials dels diferents ajuntaments de la comarca, serà superior.