Felipe Carrasco, diputat del PP a les Corts va estar en Ontinyent per explicar el seu malestar amb el govern del botànic i per anunciar les esmenes que des dels populars autonòmics han realitzat als pressupostos per a 2021 de la Generalitat Valenciana, els quals considera, amb paraules textuals, que “són una burla per a La Vall d’Albaida”.

Les esmenes més importants, detalla Carrasco, són 4, a pesar que també denunciava que s’havia abandonat als pobles més menuts de La Vall i que no anava a actuar-se ni als centres de salut ni als col·legis com s’havia promès.

La primera d’elles és la petició de finalització de la CV_60 que vertebra La Safor i La Vall d’Albaida i que, segons explica “el Conseller Arcadi España s’havia compromès a fer-la, però sols està inclosa als pressupostos, el que considerem una burla”.

També l’accés de Bellús a la N-340, una carretera que explica Carrasco “no es cansen d’incloure-la sempre als pressupostos, però no l’executen mai”. Un casi similar explica que passa amb la ronda sud-est de Llutxent.

Però sens dubte l’esmena més destacada que demanen els populars és la del Palau de Justícia, comenta que la Consellera de Justícia Gabriela Bravo es va comprometre a posar-los en marxa i Felipe Carrasco comentava que "per al 2021 sols s'ha pressupostat un 1% del cost total de l'obra d'eixos nous jutjats a Ontinyent que tindran la seu a l'antiga fàbrica de Bernabeu.

//

Escucha Felipe Carrasco parla sobre l'obra del Palau de Justícia d'Ontinyent per al 2021 en Play SER

Finalitzava lamentant que no s’estiguen complint eixes promeses de la Generalitat a la comarca a qui convidava a "acceptar les esmenes del Partit Popular, ja que així complirieu les promeses realitzades als veïns de La Vall d'Albaida".

//

Escucha Felipe Carrasco lamenta que no estiguen complint amb les promeses en Play SER