Després d'arribar a mínims que feien semblar que el pitjor de la pandèmia havia passat, La Vall d'Albaida es troba de nou en una complexa situació respecte a la covid-19, amb brots preocupants en almenys 3 municipis, i amb 11 d'ells augmentant els casos totals des del passat dimarts.

Ontinyent torna a augmentar els casos actius, confirmant així el final de la tendència a la baixa. Se sitúa en 114 casos actius, tenia 110 el dimarts, i un total de 33 nous casos, reduïnt ahí sí la xifra respecte a la d'inicis de setmana.

Un dels municipis que preocupa és Montaverner, i és que a pesar que a Conselleria apareixen 6 casos actius, la nota oficial del Consistori parla de 21 casos, pel que han decidit prendre mesures extra com els tancaments de parcs, jardins, locals, llar del jubilat i totes les activitats culturals.

L'Olleria també mostra un gran augment passant de 15 a 25 casos, i la preocupació continua a Aielo, amb 20 casos en els últims 14 i un augment de 9 i sobretot a Fontanars, on un fort brot social ha deixat la xifra oficial en 12, però s'espera que siga molt més elevada en pròximes actualitzacions.

A banda dels citats han augmentat Alfarrasí (d'1 a 4), Bocairent (de 4 a 6), Guadassèquies (d'1 a 5), Llutxent (d'1 a 5), Quatretonda (d'1 a 2) i un nou municipi de La Vall d'Albaida abandona la llista de localitats sense casos des de març, Salem passa a tindre 1 cas.

Els municipis que redueixen els casos actius son Agullent (de 6 a 3), Albaida (de 26 a 21), Benigànim (de 14 a 13), Castelló de Rugat (de 2 a 1) i Otos (d'1 a 0). La Pobla del Duc tenia 7 casos el passat dimarts i en la nova actualització ha abandonat la llista de municipis amb casos als últims 14 díes.