La Secció Sindical de CCOO denuncia que la paga COVID no sigui per a tot el seu personal i que tan sols un 60% de les persones treballadores vagin a rebre aquest complement, quan tot el personal, directa o indirectament, ha lluitat contra la pandèmia.

La Federació de Sanitat i Sectors Sociosanitaris, FSS CCOO-PV, ja es va negar a participar de la Taula Sectorial que havia d'aprovar la proposta d'Acord del Consell per la falta de negociació, transparència i equitat en els criteris per a distribuir aquest incentiu econòmic, que aconsegueix els 43 milions d'euros per a tots els Departaments.

CCOO ja es va mostrar contrària al text d'aquest Decret llei quan es va tractar en Taula Sectorial per mancar de criteris objectius sobre el repartiment entre el personal de la quantitat assignada i, sobretot, perquè suposa la condonació del deute per excessos de jornada que ha realitzat el personal de Salut Pública a canvi d'una “gratificació”.

La Secció Sindical recalca que tot el personal es mereix rebre una gratificació pel seu treball durant la pandèmia i no comparteixen que s'exclogui a moltes categories, com per exemple zeladors/as, manteniment o auxiliars administratius. Fins i tot l'equip de Gerència ha decidit renunciar a aquest complement per veure'l injust, ja que crea greuges comparatius entre companys/as. Explicava aquest fet a Ràdio Ontinyent la secretària general de Sanitat de CCOO-PV en Comarques Centrals, Guadalupe Pavón.

//

Escucha Guadalupe Pavón explica que si no es pot fer la paga a tots, millor invertir els 43 milions en altra cosa en Play SER

Guadalupe Pavón, , entén que “la Conselleria no ha posat en valor en cap moment l'esforç físic i psíquic que els treballadors i treballadores han realitzat des de març”. CCOO es mostra contrari als criteris i forma de conducta de la Conselleria de Sanitat quant a la distribució i assignació d'aquest complement salarial, així exigeix que l'Administració rectifiqui i el repartiment sigui per al 99% dels treballadors i treballadores

//

Escucha Guadalupe Pavón explica que darrere dels metges i infermeres també hi ha gent que ha fet possible la lluita en Play SER